Οι Espumas είναι μια αφράτη έκρηξη γεύσης. Ο τέλειος σιφώνας για την κρέμα Espumas προκαλεί μικρές νόστιμες αφρούς και θησαυρούς από βότανα, ραπανάκι ή κάρυ σε πολύ λίγο χρόνο. Αλλά και οι γλυκές παραλλαγές είναι παιχνιδάκι με τη σωστή συσκευή espuma. Γλυκά όνειρα από ανανά, καρύδα ή ακόμα και σμέουρα θα μαγέψουν οποιονδήποτε καλεσμένο στο τραπέζι. Αλλά τι είναι η espuma; Η λέξη προέρχεται από την ισπανική γλώσσα και δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά αφρός. Και ακριβώς αυτός, με την ασύγκριτη υφή του, ετοιμάζεται με μια συσκευή Espuma σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε μια φορά τη συσκευή σας Espumas για να ετοιμάσετε ελαφριές δημιουργίες με τυρί κατσίκας. Οι συνταγές του χτυπητήρι κρέμας παρέχουν μια ποικιλία από διαφορετικές ιδέες για τη χρήση του Siphon Espumas. Η Γκουρμέ Χτυπητήρι Isi επιτρέπει να νοστιμίζετε το φαγητό σας με αφράτο τρόπο. Αυτό που κάποτε θεωρούνταν εξαιρετικά χρονοβόρο και συχνά απαιτούσε πολύ χρόνο, γίνεται σε λίγα λεπτά με τη Γκουρμέ Χτυπητήρι.
Στη δοκιμή του σιφονιού για σαντιγί, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν ορισμένες συσκευές. Η ιδανική φιάλη για σαντιγί είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει όγκο πλήρωσης 500 ml. Εκτός από τη σαντιγί, η προετοιμασία άλλων κρύων και ζεστών πιάτων, αφρών, σαντιγί, αφρών και νόστιμων παραλλαγών μους δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα. Η προμήθεια θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει διάφορα αξεσουάρ και μια βούρτσα καθαρισμού. Οι κάψουλες σαντιγί είναι επίσης απαραίτητες για τη λειτουργία του σιφονιού της σαντιγί. Η χρήση ενός σιφονιού για σαντιγί δεν είναι βασικά δύσκολη και ακολουθεί πάντα την ίδια αρχή. Η φρέσκια χτυπημένη κρέμα χύνεται στο σιφόνι για σαντιγί και κλείνει με το καπάκι. Στη συνέχεια, η κάψουλα σαντιγί ενεργοποιείται μέσω της κεφαλής της συσκευής. Ένας ελαφρύς σφύριγμα δίνει το πράσινο φως και επιτρέπει την αφαίρεση ξανά της κάψουλας οξειδίου του αζώτου. Τώρα η συσκευή σας για χτύπημα της κρέμας είναι έτοιμη προς χρήση.
Και τέλος, μια σύγχρονη εκδοχή μιας παλιάς συνταγής, γνωστής στους περισσότερους παππούδες. Με αυτή την αφρόκρεμα από αυγό, αποδεικνύεται στην παλιά φρουρά ότι δεν ήταν όλα καλύτερα παλιά.
300ml αυγό
– 200ml κρέμα
– Φορτιστής κρέμας
– Σιφόνι κρέμας
Χτυπήστε το αυγό και την κρέμα μέχρι να γίνει λείο. Προσθέστε αυτό το μείγμα στη σύριγγα κρέμας και αφήστε το να ξεκουραστεί στο ψυγείο. Πριν σερβίρετε το αυγό, είναι σημαντικό να ανακινήσετε καλά τη σύριγγα κρέμας ώστε τα υγρά να αναμειχθούν καλά.
Ρίξτε δύο καψούλες κρέμας στη σύριγγα κρέμας για να μπορέσετε να το σερβίρετε με την κατάλληλη πίεση και αερισμό.
Συνοδευόμενο από μια καλή κούπα καφέ και ένα τοπικό μπισκότο, είναι το τέλειο σνακ.
Αν θέλετε να διευκολύνετε λίγο τη διαδικασία ορισμένων από αυτές τις συνταγές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αποκλειστικό φορτιστή κρέμας μας σε συνδυασμό με τις πέρλες γεύσης μας.
Είστε περίεργοι να μάθετε πώς λειτουργεί το υποξείδιο του αζώτου στα αυτοκίνητα; Έχουμε ετοιμάσει ένα σύντομο blog για να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί το υποξείδιο του αζώτου στους αγώνες αυτοκινήτων, μια άλλη γνήσια χαρακτηριστική αυτού της ένωσης.
Πώς λειτουργεί το υποξείδιο του αζώτου στα αυτοκίνητα;
Σκεπτόμενοι δημιουργικά το υποξείδιο του αζώτου στα αυτοκίνητα, το όνομα της διάσημης ταινίας δράσης "Fast & Furious" πρέπει ήδη να σας έχει περάσει από το μυαλό. Λοιπόν, η σύντομη έκρηξη ταχύτητας με το πάτημα ενός κουμπιού είναι απολύτως αληθινή. Έχουμε ετοιμάσει το παρακάτω blog για να κατανοήσουμε αυτή τη μεγάλη χρήση του υποξειδίου του αζώτου.
*Οι φορτιστές κρέμας Exoticwhip δεν προορίζονται για την τροφοδοσία του αυτοκινήτου. Οι φιάλες μας είναι 100% για τρόφιμα. Αυτό το blog είναι απλώς ενημερωτικό.
Το υποξείδιο του αζώτου στους αγώνες αυτοκινήτων
Το υποξείδιο του αζώτου μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς. Μεταξύ αυτών είναι και η τροφοδοσία του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Αλλά πώς λειτουργεί;
Οι σιφόνες για κρέμα είναι οι τέλειοι βοηθοί στην κουζίνα και στο σπίτι. Η χτυπημένη κρέμα ετοιμάζεται τέλεια και σφιχτά σε πολύ λίγο χρόνο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περαιτέρω παρασκευές. Είτε για να διακοσμήσετε περίπλοκες τούρτες είτε ως τέλεια γαρνιτούρα σε εκλεπτυσμένες τούρτες και πολλά άλλα επιδόρπια. Οι σιφόνες για κρέμα διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις. Έτσι, τόσο ο σιφόνες κρέμας με μοχλό, όσο και ο σιφόνες κρέμας με κουμπιά απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα. Ανάλογα με τον τομέα εφαρμογής, κάθε μπουκάλι κρέμας σιφόν έχει τα δικά του πλεονεκτήματα.
Ο Κουζινικός Σιφόν είναι πολύ δημοφιλής τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες χρήστες. Ας υποθέσουμε ότι ανυπομονείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές και νόστιμες παρασκευές. Σε αυτή την περίπτωση, στην παρακάτω οδηγία θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε, οπότε μην το χάσετε!
Τι είναι ένας Σιφόν κρέμας για την παρασκευή σαντιγί;
Ένας σιφόν σαντιγί είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε ένα υγρό σε αφρώδη, mousse-όμοια υφή. Αρκεί να εισάγετε κρέμα και μια γέμιση N2O. Ανάλογα με την παρασκευή, μπορείτε να επιτύχετε διαφορετικά αποτελέσματα.
Για την παρασκευή σαντιγί, για παράδειγμα, χρειάζεστε τρία υλικά: ζάχαρη άχνη, κρέμα και εκχύλισμα βανίλιας, για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τα υλικά που χρειάζεστε για την παρασκευή σαντιγί
Όπως σας έχουμε ήδη πει, χρειάζεστε αυτά τα τρία τελευταία υλικά για να παρασκευάσετε μια τέλεια σαντιγί.
Ένας διανομέας σαντιγί είναι μια συσκευή από αλουμίνιο ή θερμικά επεξεργασμένο χάλυβα, που λειτουργεί με φιάλες αερίου των 8 γραμμαρίων, ή με μεγαλύτερες φιάλες των 580 γραμμαρίων ή 640 γραμμαρίων για να συμπιέσει τη φιάλη και να απελευθερώσει άμεσα το αέριο στα υγρά. Μόλις φτάσουμε στο σημείο όπου η βαλβίδα του διανομέα σαντιγί ανοίγει πιέζοντας τον διακόπτη, το υγρό αναγκάζεται να βγει από το στόμιο υπό υψηλή πίεση, αυξάνοντας τις φυσαλίδες αέρα σε κλάσματα δευτερολέπτου για να μετατρέψει το υγρό σε, για παράδειγμα, σαντιγί. Πώς λειτουργεί πραγματικά ένας διανομέας σαντιγί; Για να φτιάξουμε σαντιγί, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια κρέμα που πήζει (για χτύπημα). Αυτή η κρέμα έχει ιδανική περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες μεταξύ 27-36%. Κατά τη φόρτιση του φορτιστή κρέμας N20 στη δεξαμενή, το N20 διασπάται στο λίπος.
Ένας διανομέας σαντιγί είναι μια συσκευή από αλουμίνιο ή σκληρυμένο χάλυβα, η οποία λειτουργεί είτε με κυλίνδρους αερίου 8 γραμμαρίων είτε με τους μεγαλύτερους κυλίνδρους 580 γραμμαρίων ή 640 γραμμαρίων, για να συμπιέσει το δοχείο και να διαλύσει το αέριο άμεσα στο υγρό. Μόλις η βαλβίδα του διανομέα σαντιγί ανοίξει πιέζοντας τον διακόπτη, το υγρό πιέζεται από την υψηλή πίεση μέσω της μύτης, με αποτέλεσμα οι φυσαλίδες αέρα να διευρύνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου και το υγρό να μετατρέπεται π.χ. σε σαντιγί.
Πώς παράγει ένας δοχέας σαντιγί την σαντιγί;
Για να παραχθεί σαντιγί, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια παχύρρευστη (χτυπητή) κρέμα. Αυτή η κρέμα έχει ιδανικό ποσοστό λιπαρών μεταξύ 27 και 36%. Κατά την πλήρωση της συσκευής φόρτισης κρέμας N20 στο δοχείο, το N20 διασπάται στο λίπος. Όταν πιέζεται ο διακόπτης, απελευθερώνει τη δύναμη που διαστέλλει το υποξείδιο του αζώτου στα σωματίδια λίπους, γεγονός που σε συνδυασμό οδηγεί στη δημιουργία της σαντιγί.
Η σαντιγί είναι ένα "must have" για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Αλλά η σαντιγί απαιτεί πολύ χρόνο, και η έτοιμη σαντιγί δεν έχει πολλά κοινά με την καλή σαντιγί. Ωστόσο, αν αγοράσετε έναν σιφόν, μπορείτε να πετύχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτός ο οδηγός περιέχει πληροφορίες και συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε την απόφαση αγοράς.
¿Σιφόν σαντιγί, μηχανή σαντιγί ή διανομέας σαντιγί;
Ένας μηχανισμός, πολλαπλές σημασίες. Όλες οι ονομασίες είναι σωστές. Πρόκειται για μια ανθεκτική και σταθερή φιάλη υπό πίεση. Στο καπάκι, ανάλογα με το μοντέλο, υπάρχει μια λεβιέ ή ένα κουμπί που ενεργοποιεί τη διαδικασία σχηματισμού αφρού. Είναι επίσης εξοπλισμένο με μια δοσομετρική μύτη. Ανάλογα με το προϊόν, μπορεί να περιλαμβάνονται διάφορες μύτες στην προμήθεια. Οι σιφόν είναι διαθέσιμοι σε τρία μεγέθη: 250 ml, 500 ml και 1 l.
Πολλοί μπορούν να ετοιμάσουν κάτι παραπάνω από σαντιγί.
Με κάθε αγορασμένο κύλινδρο, λαμβάνετε 10 % περισσότερα N2O σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα των ανταγωνιστών μας, και χάρη στους αδιάβροχους κυλίνδρους μας, μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις δυσάρεστες χημικές γεύσεις.
Ο αδιάβροχος κύλινδρος κρέμας μας – 640 γραμμάρια N2O
Με το Exotic Whip, λαμβάνετε 10 % περισσότερα αέρια ανά κύλινδρο. Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται συνήθως στην αγορά.
640 γραμμάρια καθαρού N2O
Με τον ουδέτερο γεύσης κύλινδρο, λαμβάνετε 10 % περισσότερα αέρια ανά κύλινδρο.
Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρουν οι ανταγωνιστές μας.
Καμία χημική επίγευση
Χάρη στη μοναδική μας διαδικασία παραγωγής, η γεύση που επιλέγετε για το Exotic Whip θα είναι απλά τέλεια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κύλινδροι μας δεν έχουν ραφές. Επομένως, η πιθανότητα δυσάρεστων χημικών γευστικών αποχρώσεων είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Ο σιφόν για να φτιάξετε κρέμα chantilly είναι πολύ δημοφιλής, τόσο για οικιακούς χρήστες όσο και για επαγγελματίες. Αν έχετε διάθεση να δημιουργήσετε εντυπωσιακές και νόστιμες παρασκευές, στην παρακάτω οδηγία σας λέμε όλα όσα χρειάζεστε να ξέρετε. Μην το χάσετε!
Τι είναι ένας σιφόν για να φτιάξετε κρέμα chantilly;
Ένας σιφόν κουζίνας είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει τη μετατροπή ενός υγρού σε μια αφράτη υφή, τύπου μους. Αρκεί να εισάγετε κρέμα, μια κάψουλα αερίου N2O, και από εκεί και πέρα, ανάλογα με την παρασκευή, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.
Στην περίπτωση της κρέμας chantilly, χρειαζόμαστε 3 υλικά για να βγει όπως πρέπει: ζάχαρη άχνη, κρέμα και εκχύλισμα βανίλιας.
Τα υλικά που χρειάζεστε για να ετοιμάσετε κρέμα chantilly
Όπως σας προαναφέραμε, χρειάζεστε ζάχαρη άχνη, κρέμα και εκχύλισμα βανίλιας, για να ετοιμάσετε μια τέλεια κρέμα chantilly.
Οι σπρέι κρέμας είναι οι τέλειοι βοηθοί στην κουζίνα και το νοικοκυριό. Η υγρή κρέμα προετοιμάζεται τέλεια σε χρόνο μηδέν και γίνεται σφιχτή, έτοιμη για περαιτέρω επεξεργασία. Είτε για διακόσμηση εντυπωσιακών τούρτων είτε ως τέλεια συνοδευτική κρέμα σε εκλεπτυσμένα γλυκά και πολλές άλλες γλυκές λιχουδιές. Οι σπρέι κρέμας διατίθενται σε πολλές εκδόσεις. Έτσι, τόσο η σπρέι κρέμας με μοχλό όσο και η σπρέι κρέμας με κουμπιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Ανάλογα με την εφαρμογή, κάθε σπρέι κρέμας έχει τα δικά της πλεονεκτήματα.
Δοκιμή σπρέι κρέμας
Στη δοκιμή σπρέι κρέμας, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν ορισμένες συσκευές. Η ιδανική σπρέι κρέμας είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και έχει χωρητικότητα 500 ml. Εκτός από την κρέμα, η προετοιμασία άλλων κρύων και ζεστών πιάτων, εσπούμα, κρεμών, αφρών και νόστιμων παραλλαγών μους δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα. Στη συσκευασία θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνονται αρκετές κεφαλές και μια βούρτσα καθαρισμού.
Η συνταγή αυτή για την τούρτα αντικαθιστά τα συμβατικά στοιχεία της τούρτας – βούτυρο και λάδι – με το λίπος της σαντιγί. Με την υγρή ψίχα της και την λιωμένη υφή της, σίγουρα θα σας αφήσει με την επιθυμία να φάτε κι άλλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μούρες της επιλογής σας για να κάνετε τη σαντιγί σας γευστική.
1 φλιτζάνι αλατισμένο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι του γλυκού kosher αλάτι
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος για χτύπημα
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Πού να αγοράσετε N2O; Και πού να το βρείτε σωστά; Σε αυτό το blog, θα εξετάσουμε μερικούς προμηθευτές N2O από τον ανταγωνισμό και τι προσφέρει η κάθε εταιρεία.
Πού να αγοράσετε N2O;
Όπως είμαστε σίγουροι ότι έχετε παρατηρήσει, η είσοδος στην αγορά του οξειδίου του αζώτου είναι εξαιρετικά κερδοφόρα και προχωράει με ταχύτητα. Η ζήτηση αυξάνεται καθημερινά, όπως και ο αριθμός των μεταπωλητών από διάφορους τομείς, που ισχυρίζονται ότι έχουν το καλύτερο N2O. Αλλά πού να αγοράσετε N2O; Και πού να το βρείτε σωστό;
Σε αυτό το blog, θα εξετάσουμε μερικούς προμηθευτές N2O από τον ανταγωνισμό και τι προσφέρει ο καθένας.
Η αγορά του οξειδίου του αζώτου
Σήμερα, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε όταν πρόκειται για οξείδιο του αζώτου. Σκεφτείτε το Amazon, το eBay και το Aliexpress, ως τα πρώτα ονόματα που έρχονται στο μυαλό. Ο ανταγωνισμός είναι, χωρίς αμφιβολία, αρκετός.
Ωστόσο, αυτοί οι γίγαντες είναι για μικρούς λιανοπωλητές ή εταιρείες που αναζητούν χονδρική αγορά.
Δώστε στους κοκτέιλ, τις σάλτσες και την σαντιγί σας μια γεύση που θα σας μεταφέρει κατευθείαν στην παραλία των ονείρων σας.
Γευστικές Πέρλες Ανανά – 10 τεμάχια
Μια ευχάριστη νότα από γλυκό, ώριμο ανανά. Δεν σας τρέχουν τα σάλια; Με τις Pretty Pineapple, προσθέτετε στους κοκτέιλ, τις σάλτσες και την σαντιγί μια γεύση που σας μεταφέρει στην παραλία των ονείρων σας.
Καμία χημική γεύση
Μαζί με την τεχνολογία μας χωρίς ραφές, μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση του ανανά στο έπακρο, χωρίς να ανησυχείτε για χημικές γεύσεις.
Περισσότερη χωρητικότητα
Οι κύλινδροι μας, που χρησιμοποιούνται μαζί με τις γευστικές πέρλες, έχουν 10% περισσότερη χωρητικότητα από όλους τους άλλους κυλίνδρους στην αγορά.
Ανακαλύψτε όλες τις διάφορες γεύσεις μας.
Ο κουζινικός σιφόν είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα για τους λάτρεις του καλού φαγητού και των επιδορπίων. Με αυτή τη συσκευή μπορούμε να παρασκευάσουμε νόστιμη σαντιγί και να την προσθέσουμε σε σάλτσες, λικέρ, επιδόρπια κ.λπ. Αλλά ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε; Στον παρακάτω οδηγό θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε έναν κουζινικό σιφόν.
Οδηγός | Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά έναν κουζινικό σιφόν
Στην κουζίνα υπάρχουν διάφορα προϊόντα που μπορούν να αλλάξουν εντελώς τις καθημερινές μας παρασκευές. Αν ψάχνετε για περισσότερα, ο κουζινικός σιφόν είναι η επόμενη πρόκληση που προτείνουμε.
Καταρχάς, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για ένα δοχείο που είναι ασφαλές και διαθέτει έναν αξιόπιστο μηχανισμό που λειτουργεί, εφόσον ακολουθούνται οι συνιστώμενες οδηγίες χρήσης.
Προκαταρκτικές συμβουλές για τη χρήση του κουζινικού σιφόν
Δεν συνιστάται να αναμειγνύετε συστατικά και φορτίσεις διαφορετικών μαρκών.
Ο σιφόνι κρέμας είναι πολύ δημοφιλής τόσο στους ιδιώτες όσο και στους επαγγελματίες. Υποθέτοντας ότι ανυπομονείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές και νόστιμες παρασκευές. Σε αυτή την περίπτωση, ο παρακάτω οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, οπότε μην τον χάσετε!
Τι είναι ένας σιφόνι κρέμας για να φτιάξετε κρέμα σαντιγί;
Ένας σιφόνι κουζίνας είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε ένα υγρό σε μια αφράτη και αφρώδη υφή. Απλά πρέπει να εισάγετε κρέμα και μια αναγόμωση N2O. Ανάλογα με την παρασκευή, μπορείτε να αποκτήσετε διαφορετικά αποτελέσματα.
Για παράδειγμα, στην περίπτωση της κρέμας σαντιγί, αυτή η παρασκευή απαιτεί τρία συστατικά για να βγει όπως είναι: ζάχαρη άχνη, κρέμα και εκχύλισμα βανίλιας.
Τα απαραίτητα συστατικά για την παρασκευή της κρέμας σαντιγί
Όπως σας είπαμε ήδη, χρειάζεστε αυτά τα τρία τελευταία συστατικά για να ετοιμάσετε μια τέλεια κρέμα σαντιγί.
Πιστός στο όνομά του, ο φορτιστής Exotic Whip είναι αρκετά εξωτικός με πολλούς τρόπους. Για αρχή, το μέγεθος των φιαλών N2O είναι μεγαλύτερο σε σύγκριση με άλλες φιάλες N2O στην αγορά. Ενώ οι άλλοι κύλινδροι N2O περιέχουν γενικά 580g οξειδίου του αζώτου, οι φορτιστές Exotic Whip είναι γεμάτοι με 10% περισσότερη οξείδιο του αζώτου, και η χωρητικότητά του είναι συνολικά 640g. Οι μικροί φορτιστές κρέμας συνήθως αγοράζονται χονδρικά, έτσι ώστε να γλιτώσετε την ταλαιπωρία της συνεχούς ανταλλαγής των φορτιστών κρέμας και να αποκτήσετε 10% περισσότερη οξείδιο του αζώτου με τον φορτιστή κρέμας Exotic Whip. Αλλά περισσότερο από το μέγεθός του, ο φορτιστής μας έχει μια άλλη ειδικότητα που αποτελεί ένα από τα πιο μοναδικά του χαρακτηριστικά. Ο φορτιστής κρέμας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τις ειδικές μας πέρλες γεύσης που μπορούν να προστεθούν εύκολα στον φορτιστή κρέμας που χρησιμοποιείτε για να ετοιμάσετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες.
Ένας διανομέας κρέμας σαντιγί είναι ένας διανομέας από αλουμίνιο ή από σκληρό χάλυβα, που εξαρτάται είτε από φιάλες αερίου 8 γραμμαρίων, είτε από μεγαλύτερες φιάλες 580 γραμμαρίων ή 640 γραμμαρίων για να συμπιέσει την κασέτα ώστε να αποσυνθέσει αμέσως το αέριο σε υγρά. Μόλις φτάσει στο σημείο όπου η βαλβίδα του διανομέα κρέμας ανοίγει πιέζοντας τον διακόπτη, το υγρό αναγκάζεται να βγει από το στόμιο λόγω της υψηλής πίεσης, αυξάνοντας τις τσέπες αέρα σε κλάσματα δευτερολέπτου για να μετατρέψει το υγρό σε, για παράδειγμα, κρέμα σαντιγί.
Πώς ένα δοχείο κρέμας σαντιγί φτιάχνει πραγματικά κρέμα σαντιγί;
Για να φτιάξετε κρέμα σαντιγί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα παχύρρευστη (για χτύπημα). Αυτή η κρέμα έχει ιδανική περιεκτικότητα σε λιπαρά μεταξύ 27 και 36%. Φορτώνοντας τον φορτιστή κρέμας N20 στο δοχείο, το N20 αποσυντίθεται σε λιπαρά.
Η σαντιγί είναι ένα "πρέπει" για κάθε γλυκατζή. Ωστόσο, το χτύπημα της κρέμας είναι χρονοβόρο, και η έτοιμη σαντιγί δεν έχει πολλά κοινά με την καλή χτυπημένη κρέμα. Όμως, αν αγοράσετε έναν σαπουνιστή κρέμας, μπορείτε να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Αυτός ο οδηγός περιέχει πληροφορίες και συμβουλές που μπορούν να διευκολύνουν την απόφασή σας για την αγορά.
Σαπουνιστής κρέμας, παρασκευαστής κρέμας ή διανομέας κρέμας;
Μια συσκευή, πολλές σημασίες. Όλες οι ονομασίες είναι σωστές. Πρόκειται για μια ανθεκτική, σταθερή φιάλη. Στο καπάκι υπάρχει, ανάλογα με το μοντέλο, μια λαβή ή κουμπί, με το οποίο ενεργοποιείται η διαδικασία αφρισμού. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένη με μια δοσομετρική μύτη. Ανάλογα με το προϊόν, μπορεί να περιλαμβάνονται και πολλές μύτες. Οι σαπουνιστές διατίθενται σε τρία μεγέθη: 250 ml, 500 ml και 1 l.
Πολλοί μπορούν να παρασκευάσουν περισσότερα από απλή χτυπημένη κρέμα.
Το πιο δημοφιλές θέμα μεταξύ των σεφ σήμερα είναι η μοριακή γαστρονομία. Αυτή η γαστρονομική τέχνη δίνει έμφαση στις φυσικές και χημικές πτυχές των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των τροφίμων και των υγρών. Αυτό το blog παρουσιάζει μερικά παραδείγματα τεχνικών μοριακής γαστρονομίας.
Το πιο δημοφιλές θέμα μεταξύ των σεφ σήμερα είναι η μοριακή γαστρονομία. Αυτή η γαστρονομική τέχνη δίνει έμφαση στις φυσικές και χημικές πτυχές των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των τροφίμων και των υγρών. Αυτό το blog παρουσιάζει μερικά παραδείγματα τεχνικών μοριακής γαστρονομίας.
Η μοριακή γαστρονομία είναι επίσημα μια επιστημονική πειθαρχία που συνδυάζει φυσικές και χημικές διαδικασίες μαγειρέματος. Προτιμούμε να την αποκαλούμε "Η τέχνη του να αποκτάς μαγικά αποτελέσματα με βασικά υλικά στην παραδοσιακή κουζίνα". Ναι, λίγο πιο εμπνευσμένο. Η αλήθεια είναι ότι, δυστυχώς για εμάς, δεν μπορεί ο καθένας να ασχοληθεί με αυτή την πειθαρχία.
Λέγεται ότι αυτό το κέικ είναι το αγαπημένο του εκλιπόντος Αμερικανού τραγουδιστή, Έλβις Πρίσλεϊ. Ο τέσσερις-τέσσερις είναι αρκετά πυκνός και τραγανός από έξω. Από μέσα είναι μαλακός, υγρός και τρυφερός. Είναι γλυκός, αλλά όχι τόσο ώστε να είναι καταπιεστικός. Συνεπώς, ταιριάζει πολύ καλά με σάλτσα καραμέλας, φρέσκα φρούτα και, φυσικά, αρωματισμένη σαντιγί.
Λίστα υλικών
3 ραβδιά 1 1/2 φλιτζάνι μη αλατισμένο βούτυρο, μαλακωμένο
3 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη
6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλιτζάνια κοσκινισμένο αλεύρι για κέικ
1 φλιτζάνι παχύρρευστη σαντιγί
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1/2 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα λεμονιού
Κέικ Σαντιγί Σοκολάτας
Καμία λίστα κέικ με σαντιγί δεν είναι πλήρης χωρίς την προσθήκη μιας επιλογής σοκολάτας.
Με την αποκλειστική γεύση ξινά-γλυκού του Pleasure Passion Fruit, θα δώσεις μια απίστευτη πινελιά στα παγωτά σου, στη σάλτσα μπάρμπεκιου για σαλάτα και στη φρουτώδη αφρό του mojito, caipirinha ή martini.
Πέρλες γεύσης φρούτου του πάθους – 10 τεμάχια
Με την αποκλειστική γεύση ξινά-γλυκού του Pleasure Passion Fruit, θα δώσεις μια απίστευτη πινελιά στα παγωτά σου, στη σάλτσα μπάρμπεκιου για σαλάτα και στη φρουτώδη αφρό του mojito, caipirinha ή martini.
Χωρίς χημικά υπολείμματα
Με την τεχνολογία μας από κυλίνδρους χωρίς αρμούς, μπορείς να απολαύσεις στο έπακρο τη γεύση ανανά, χωρίς να ανησυχείς για κανένα χημικό υπόλειμμα.
Μεγαλύτερη χωρητικότητα
Χρησιμοποιώντας τους μαζί με τις πέρλες γεύσης, οι κύλινδροι μας έχουν 10% μεγαλύτερη χωρητικότητα από τους υπόλοιπους κυλίνδρους της αγοράς.
Με έναν σιφόνι κρέμας, το υποξείδιο του αζώτου μπορεί να παρατείνει το καλοκαίρι. Τι είναι το καλοκαίρι χωρίς ένα ωραίο κοκτέιλ; Μια γιορτή στο σπίτι χωρίς την κρεμώδη γαρνιτούρα που την ολοκληρώνει. Αλλά τώρα υπάρχει κάτι πολύ ειδικό. Οι κάψουλες με γεύση και αυτή με μια εξωτική φινίρισμα. Ο φορτιστής κρέμας N2O είναι φτιαγμένος από επιλεγμένα και σταθερά υλικά. Τα επιμέρους μέρη είναι εύκολα στο καθάρισμα. Σε μια στιγμή, μια εξωτική γαρνιτούρα από σαντιγί καλείται για το κοκτέιλ και τα επιδόρπια. Με τις οδηγίες του διανομέα κρέμας, κάθε καπάκι κρέμας πετυχαίνει. Καμία βαρετή χτύπημα της κρέμας. Με τις οδηγίες και λίγα απλά βήματα, η αφρός κρέμας έχει πάντα επιτυχία! Η λειτουργία του διανομέα κρέμας είναι τόσο απλή που τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Δεν απαιτεί μεγάλη τεχνική κατανόηση. Ακολουθείτε ακριβώς τις οδηγίες και με λίγα απλά βήματα δημιουργείτε μια σταθερή κάπα από σαντιγί.
Η αγορά του οξειδίου του αζώτου αναπτύσσεται ραγδαία και αυτό συμβαίνει επειδή η ζήτηση είναι αυξανόμενη. Θέλεις να μπεις στην αγορά αλλά δεν ξέρεις πώς; Εμείς παραθέτουμε μερικά πράγματα γι' αυτό.
Γιατί η αγορά του οξειδίου του αζώτου αναπτύσσεται τόσο γρήγορα;
Μέσα σε διάφορες βιομηχανίες, το οξείδιο του αζώτου χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο. Ιδιαίτερα στην αγορά τροφίμων και ποτών, παρατηρείται μεγάλη αύξηση που οφείλεται στη μοριακή κουζίνα, επιπλέον, η ιατρική αγορά επίσης αναπτύσσεται.
Προσφορά οξειδίου του αζώτου
Δεδομένου ότι η ζήτηση είναι υψηλή, δεν λείπει και η προσφορά. Οι περισσότερες μάρκες έχουν ήδη τα δικά τους κανάλια διανομής, γεγονός που καθιστά δύσκολη την είσοδο μιας νέας μάρκας στην αγορά.
Οι νέες εταιρείες και τα νέα προϊόντα γίνονται ολοένα και πιο αστεία για να εισέλθουν τόσο καλά στην αγορά και επιπλέον η αγορά θεωρείται επίσης κερδοφόρα.
Η αγορά του οξειδίου του αζώτου (N2O) είναι σε επέκταση και συνεχείς αλλαγές. Η ζήτηση για οξείδιο του αζώτου σε διάφορες βιομηχανίες είναι στα ύψη, και έτσι η αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται. Σύμφωνα με την Grand View Research, Inc., η εκτίμηση των εσόδων το 2025 είναι 1,47 δισεκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς των 805,1 εκατομμυρίων δολαρίων το 2016. Αυτό είναι ήδη μια τεράστια αύξηση, αλλά η αγορά έχει ακόμη πολύ χώρο για ανάπτυξη και δυνατότητες για τους καταναλωτές να γίνουν διανομείς οξειδίου του αζώτου και να κερδίσουν ένα κομμάτι της πίτας.
Η αγορά έχει σημειώσει τόσο μεγάλη αύξηση επειδή υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για οξείδιο του αζώτου από τις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών και ιατρικών. Είναι μια σκληρή και ανταγωνιστική αγορά που περιλαμβάνει πολλούς κανονισμούς.
Η βιομηχανία τροφίμων αναμφίβολα και σημαντικά αναπτύσσεται καθημερινά. Καθώς ο γαστρονομικός κόσμος επεκτείνεται και υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός, οι σεφ γίνονται πιο τολμηροί με νέες συμβουλές και κόλπα. Επομένως, αυτό το blog σας διδάσκει πώς να φτιάξετε κρύα αφρό με μια όμορφη απλή συνταγή.
Πώς να φτιάξετε κρύα αφρό
Η βιομηχανία τροφίμων αναμφίβολα και σημαντικά αναπτύσσεται καθημερινά. Καθώς ο γαστρονομικός κόσμος επεκτείνεται και υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός, οι σεφ γίνονται πιο τολμηροί με νέες συμβουλές και κόλπα. Επομένως, αυτό το blog σας διδάσκει πώς να φτιάξετε κρύα αφρό με μια όμορφη απλή συνταγή.
Κρύα αφρός – Συνταγή αφρού μάνγκο
Η κρύα αφρός είναι η πιο κοινά χρησιμοποιούμενη αφρός. Ιδανική για να δώσει μια επιπλέον πινελιά στο επιδόρπιό σας. Αυτή η συνταγή αφρού μάνγκο θεωρείται βασική αφρός.
Μπλέντερ
– Χτυπητήρι
– Σακούλα για σαντιγί
– Σίτα
Δώστε στα κοκτέιλ σας, στη σάλτσα και στη σαντιγί μια πινελιά γεύσης που θα σας μεταφέρει κατευθείαν στην παραλία των ονείρων σας.
Πέρλες γεύσης ανανά – 10 τεμάχια
Μια ευχάριστη νότα γλυκού ώριμου ανανά δεν σας προκαλεί λιγούρα; Με το Pretty Pineapple μας, θα δώσετε στα κοκτέιλ, στις σάλτσες και στη σαντιγί μια πινελιά γεύσης που θα σας μεταφέρει στην παραλία των ονείρων σας.
Καμία χημική γεύση
Μαζί με την τεχνολογία μας για κυλίνδρους χωρίς ραφή, μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση του ανανά στο μέγιστο και να μην ανησυχείτε για κανένα χημικό υπολειμματικό γεύση.
Μεγαλύτερη χωρητικότητα
Οι κύλινδροι μας που χρησιμοποιούνται μαζί με τις Taste Beads έχουν 10% μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο κύλινδρο στην αγορά.
Pleasure Passion Fruit
Με τη μοναδική γλυκόξινη νότα του Pleasure Passion Fruit μας, θα δώσετε στο σορμπέ σας, στη σάλτσα σαλάτας BBQ και στη φρουτώδη αφρό του mojito, caipirinha ή martini pornostar σας μια απίστευτη ώθηση.